Yetişkin filmlerinde rol aldığı ve Türkiye'de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildiği için Instagram hesabını Türkiye'ye kapattıran Sibel Kekilli, engeli kaldırdı. Kekilli'nin hesabındaki engeli kaldırmasıyla takipçi sayısında ciddi bir artış bekleniyor.

UZUN BİR AÇIKLAMAYLA KAPATMIŞTI

İç çamaşırını çıkarıp ölen kocasının tabutuna koyan kadın gündem oldu İç çamaşırını çıkarıp ölen kocasının tabutuna koyan kadın gündem oldu

Kekilli hesabını kapatırken şu yazılı açıklamayı yapmıştı;

"Her şeyden önce, hepinize güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz. Sevginiz için teşekkürler! Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere, hesabımdaki nefret içerikli mesajlara ilk ve son defa vereceğim cevabım aşağıdadır. Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Kendinizi Müslüman olarak tanımlayıp başka insanlara, özellikle kadınlara ya da dinlere saygı duymuyorsunuz. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!

"Kısa bir süreliğine veda etme zamanı… Öyle görünüyor ki paylaştığım son iki gönderiyle çok hassas bir konuya değinmişim. İyi yanı şu ki bütün o ikiyüzlüler, maskelerini çıkarıp çirkin yüzlerini gösterdiler. Burada her şeyi yeni baştan açıklamaya hiç niyetim yok, ama her şey tek bir sonuca varıyor: Bir kadın ne yapmış veya yapıyor olursa olsun, bu sadece ve sadece ONUN hayatı ve ONUN bedenidir. Mini etek giymek, otobüste yalnız başına oturmak, sokak ortasında bira içmek- bunlar onu fiziksel veya psikolojik olarak taciz etme hakkını kimseye vermez. Bıkmadan usanmadan beni destekleyen bütün hayranlarıma çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum."

1980 doğumlu olan Kekilli, 'Game Of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinin ikinci sezonuna katıldı. Dizide Shae adlı karakteri canlandırdı.

Alman Sinema Teşvik Ödülü' sahiplerini belirleyecek olan jürinin üyeliğini yaptı.

Editör: Anıl Kılıçlı