Milletvekili Süleyman Çelebi, Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti meclis üyeleri ve yüksek disiplin kurulu üyelerinin de katıldığı çelenk koyma töreninin ardından bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu,” Parti rozetini bir kenara koyarak oy vermeyenlerin de başkanı olacağım”dedi.



Bakırköy’de tarihi bir rekor kırarak belediye başkanlığına seçilmesinde emeği geçen herkese, en başta hiçbir karşılık beklemeden destek veren sade emekçilere ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu "Bundan sonra parti rozetimi bırakarak, bize oy vermeyenlere de eşit mesafede hizmet edeceğimize söz veriyorum. Parti rozetini bir kenara bırakacağız ama CHP’nin laik, sosyal, hukuk devleti, ilkeleri ve Atatürk ilke-inkılaplarına bağlılığımızla hizmet edeceğiz" dedi. Kendisinden sonra görevi devralacak arkadaşlara Bakırköy’de önemli sosyal belediyecilik hizmetlerine imza atmaya devam edeceğine söz vererek konuşmasına devam eden Kerimoğlu "Gönlümüz isterdi ki başta büyükşehir belediyesi olmak üzere, tüm ülkede bu başarıyı yaşayalım. Malesef Türkiye'de yaşanan hukuk dışı uygulamaları, oy sayımlarında hukuksuzlukları ve gaspları tüm ülkede gördük. Bundanda büyük üzüntü duyuyorum. Ülkenin büyük bir hukuk ülkesi olduğunu göstermek için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum" dedi. Bakıröy'ün her açıdan örnek bir ilçe olması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi.



Bakırköy Belediye Başkanı Op.Dr. Bülent Kerimoğlu ve parti yöneticileri daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda yurttaşların tebriklerini kabul ettiler.

Selvi Sarıtaç


 

Editör: Haber Merkezi