Etek giyen erkek öğrencilerin 23 Nisanına soruşturma Etek giyen erkek öğrencilerin 23 Nisanına soruşturma

Sancaktepe Sarıgazi bölgesinde bulunan TİP İlçe Merkezi'nde düzenlenen kahvaltı programıyla medya mensuplarına Türkiye İşçi Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde izleyeceği yol haritasını paylaştılar. TİP Sancaktepe İlçe Başkanı Çiğdem Abay, yöneticiler ve belediye meclis üyesi adayları Mustafa Karakurt, Serdal Demirci, Şilan Çelik ve Ali İzzet Eti'nin katıldığı kahvaltı programında konuşan Abay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Abay, "Herhangi bir partinin değil, tüm halkın, sadece işçilerin değil tüm emekçilere hitap eden bir partiyiz" diyerek, hedeflerinin en az üç veya dört meclis üyesi çıkarmak olduğunu belirtti.

AMAÇ MECLİS’TE ETKİN OLMAK

Abay, "Halkın hak ettiğini, yurttaşa vermek için belediye meclislerine girmek çok önemli. Yurttaşı temel alan hiçbir sorun belediye meclislerinde artık konuşulmuyor. Sadece işçileri değil, tüm vatandaşları ve tüm emekçileri düşünecek meclis üyeleri çıkartmak istiyoruz. Sancaktepe'de en az 3 veya 4 meclis üyesi çıkartmak istiyoruz. Sancaktepe'de belediye meclis üyesi adayı olan birbirinden değerli arkadaşlarımız var. Sancaktepe'de alışılmış belediye meclis üyesi zihniyetini ortadan kaldırmak istiyoruz. Belediyede yapılan ihaleleri, projeleri Sancaktepelilere tek tek anlatacağız. Meclis üyelerimizle birlikte bu çalışmaların takipçisi olacağız" dedi.

TİP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Serdal Demirci ise, "İstanbul ilimizin 29 ilçesinde belediye başkan adayı çıkarttık ve tüm ilçelerinde belediye meclis adaylarımızı çıkarttık. Belediye meclislerinde olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

“ACİL ÇÖZÜM KONULARININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

TİP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Karakurt, "Acil çözüm konularının çözümleri için hem çalışacağız, hem de her konunun takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

“KAPALI KAPILAR ARDINDAKİ RANT TOPLANTILARINA SON VERECEĞİZ”

TİP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Şilan Çelik ise, "Belediye meclislerini, kapalı kapılar ardında emlak rantının dağıtıldığı toplantılar yapılan bir yer olmaktan çıkartacak bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Buradan tüm Sancaktepeli vatandaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen oylarınıza sahip çıkın. Sancaktepeli yurttaşlarımızın oylarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Anıl Kılıçlı