Adana'da okuyan üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sesini duyurmayı başardı. Kendisini yıllardır taciz eden, kendisini ve annesini tecavüz etmekle tehdit eden Halil İbrahim Ç. hakkında defalarca şikayette bulundu fakat, zanlı her defasında serbest bırakıldı.

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ

Saplantılı olduğunu söylediği kişi ile yıllardır başının dertte olduğunu söyleyen genç kız sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak yardım istedi. “17 yaşından beri beni taciz ediyor istemediğimi söyledikçe farklı yollardan bana ulaşıyor” açıklamalarını yaptıktan sonra yaşadığı korkunç sürecini anlattı:

"17 yaşımdan beri hiçbir bağım olmadığı halde beni takıntı haline getirip taciz eden "Halil İbrahim Ç." kişisinden birçok kez şikâyette bulundum. Birçok defa uzaklaştırma kararı aldırdım ve şikayetlerim sonucunda suçlu bulundu. Hapisten çıktıktan sonra tekrar tekrar bana ulaşmaya çalışan, numaramı değiştirdiğim için uzun zamandır bana ulaşamayan ulaşamadıkça bana kin ve nefret besleyen bu şahıs dün gece anneme ulaşarak "Evinizi biliyorum, evinizi yakacağım, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceğim" diyerek ailemi ve beni öldürmekle tehdit etti" ifadelerini kullandı.

 "YAŞAMAYI SEVİYORUM, İNTİHAR ETMEM”

Hazal Özçimenoğlu:  "Bana biz hayalimde evliyiz 3 çocuğumuz var gibi akıl almaz şeyler söylüyordu. Korkuyorum. Eğer bir gün bir yerlerde intihar süsü verilirse ben asla intihar etmem. Yaşamayı seviyorum bunu bilmenizi istiyorum. Ben ve ailemin can güvenliğine zarar gelmesi durumunda sorumlusu Halil İbrahim Ç'dir.”

Dans eden kızın videosunu çeken Pakistanlı'dan şok cevap Dans eden kızın videosunu çeken Pakistanlı'dan şok cevap

 HALİL Ç: İFTİRA ATIYORLAR

İddiaların hiçbirini kabul etmeyen Halil İbrahim Ç; "Ben bahsedilen kadınla 2.5 sene önce ilişkimi kestim hiçbir irtibatım yok. Onu aramadım. Benim adımı vermişlerdir. Bana iftira atıyor adalet yerini bulacak" dedi. Adana polisince gözaltına alınan Halil İbrahim Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Editör: Anıl Kılıçlı