İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinin Kanarya Mahallesi’nde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin 5 yaşındaki bir çocuğu boş bir apartmana götürerek cinsel istismara uğratıp, kanlar içinde evinin önüne bıraktığı öne sürüldü. Ailesi tarafından kapının önünde bulunan çocuk, derhal hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Haberin yayılmasının ardından tüm mahalle, Kanarya Polis Merkezi önüne kadar yürüyüş yaptı.

Kadın Meclisleri’nin twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğu birden fazla kişinin istismarına uğradı. Kız çocuğuyla birlikte bir erkek çocuğu da kaçırılmaya çalışıldı. Yılın her günü yaşananlar 23 Nisan’da da son bulmuyor! Adalet için herkesi ses çıkarmaya çağırıyoruz” denildi.

Haberin yayılmasıyla birlikte sosyal medya üzerinden bir çok vatandaş tepkisini dile getirmeye devam ediyor.  Kanunların düzeltilmesini isteyen insanlar, bir çok taciz sonrasında suçluların serbest bırakılmasından dert yanıyor. 

Editör: Haber Merkezi