Seçim tarihinin yaklaşması ile beraber seçim çalışmalarına sahada hız veren DEVA Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı Gökhan Yılmazer’in liderliğinde, seçim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

DEVA Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer teşkilat üyeleriyle birlikte, DEVA Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yeneroğlu’nu Yeşilyurt’ta bir restoranda ağırladı. Basın ve muhtarların katıldığı buluşmada Yeneroğlu, parti politikasını demokrasi hukuk anlamında neler yapacaklarından bahsetti. Ayrıca program sonunda Yeneroğlu basının sorularını yanıtladı.  

YILMAZER: VEKİLİMİZİ, BASIN VE MUHTARLARIMIZ İLE BULUŞTURDUK

14 Mayıs seçimleri için İstanbul’da ve özellikle 3. Bölgede etkin bir kampanya yürüten DEVA Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer, katılım sağlayan basın ve muhtarlara teşekkürlerini sunarken, “Burada Basın ile beraber sayın vekilimizi bir araya getirdik. Hem Bakırköylünün hem de basının vekilimizi tanımasını bu toplantıda sağladık. Bu seçimin kazananı vatandaş olacak. İyi ki Deva Partisi’nin içerisindeyim. Biz yapıcı ve kucaklayıcı bir partiyiz. ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapan’ düsturu ile yola çıktık. Elimizden geldiğince yardımlar yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

“VATANDAŞIN CANI BURNUNDA”

Türkiye’nin 21 yıldır aynı iktidarla birlikte ekonomik, siyasi, sosyolojik ve psikolojik olarak çok fazla yorulduğunu ifade eden Yılmazer, “Vatandaşın canı burnunda, 21 yıldır yaşamadıkları şey kalmadı, insanlarımız artık ‘bizi kurtarın’ diyor. Biz de sonuç olarak bu ülkede yaşadık ve yıllardır aynı sıkıntıları tecrübe ettiğimiz için vatandaşımızın dertlerini çok iyi anlıyoruz. Bunların üzerine çözüm ürettik, 15 Mayıs sabahı itibarıyla da somut adımlar atmaya başlayacağız” dedi.

“DERTLERE DEVA OLACAĞIZ”

Sandalye sayısı artıyor; İki milletvekili CHP'ye geçiyor Sandalye sayısı artıyor; İki milletvekili CHP'ye geçiyor

DEVA Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer, büyük özveri ile çalışan ekibine minnettarlığını dile getirirken, “Olağan yönetim kurulu toplantıları ile Pazar seçim olsa ‘Bakırköy DEVA Hazır’ politikaları için ekibimizle gece gündüz çalıştık. Bakırköy’deki esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza parti politikalarımızı tek tek anlattık. Üzücü deprem felaketi sonrası elimizden geldiği kadar yardımlarımızı bölgeye gönderdik. Pek çok vatandaşın sorunlarını dinledik. Bu seçimde vatandaş değişim istiyor. Bizde bu dertlere DEVA olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.      

YENEROĞLU: TÜRKİYE İÇİN BEKA SEÇİMİNE GİRİYORUZ

DEVA Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yeneroğlu, ortamdaki güler yüzlerin siyasetin içerisinde de olması yönündeki düşüncelerini aktarırken Türkiye’de böyle bir ortam içerisinde olmadığının altını çizdi. Yeneroğlu, “Bu seçim Türkiye için beka seçimi. Türkiye’de son yıllarda demokrasi hukuk devleti adına çok büyük hukuksuzlukların yaşandığı bir ortamda nasıl yönetileceği önemli. Dolu dolu programlar ile vatandaşlar ile buluşmaya çalışıyoruz. Kendimizi ve politikalarımızı anlatmaya çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı. Süleyman Çay/KENT YAŞAM