28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki mutabakat görüşmeleri tamamlandı. Zafer Partisi Genel Merkezi önünde yapılan ortak açıklamada liderler ikinci tur ve sonrası için birlikte hareket etme kararlarını kamuoyuna duyurdular.

KÜÇÜKÇEKMECE FARKINI GÖSTERDİ

Yapılan anlaşmanın ardından ilk tepki Zafer Partisi ve CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı yönetimlerinden geldi. Zafer Partili ve CHP’li partililer birlikte stant açarak saha çalışmalarına çok hızlı bir giriş yaptı.

Üç çocuğunun ikisinin kendi kuzeninden olduğunu öğrendi Üç çocuğunun ikisinin kendi kuzeninden olduğunu öğrendi

Partililer, vatandaşlardan seçim sonrası Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın hükümet içinde etkin rol alabilmesi ve ortak mutabakat metnindeki maddelerin gerçekleştirilmesi adına CHP lideri Kılıçdaroğlu için oy istedi.

OĞAN SORULARINA YANIT VERDİLER

Özellikle ilk turda Zafer Partisi ve Sinan Oğan’a oy veren bazı vatandaşların Oğan’ın tutumu üzerine sordukları sorulara cevap veren Zafer Partisi yetkilileri, “Sinan Oğan’ın seçimleri ikinci tura götürme başarısı göz ardı edilemez, tutumu kendi politik bir tercihidir ancak Zafer Partisi ile Genel Başkan Ümit Özdağ’ı bağlamıyor. Sayın Özdağ en başından beri söyledi gibi Cumhuriyetin değerlerini koruma adına aynı istikamette yoluna devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde de sığınmacıların vatanlarına gönderildiği, üniter ve Cumhuriyet’in kurucu değerlerine bağlı bir ülke için çalışmalarını sürdürecek.” ifadelerini kullandılar. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı