CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici ve ilçe sekreteri Tuğba Güçtekin,   ilçe yöneticisi Gökhan Akgül akşama doğru İstiklal Caddesi’nde bulunan CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı’nın önünde CHP’nin ‘Sabıka Holding’ başlığıyla hazırladığı broşürleri dağıtırken gözaltına alındılar. 

 İlçe Başkanı Ekici ve ilçe yöneticileri emniyette bir süre tutulduktan sonra serbest bırakıldı.  Serbest bırakıldıktan sonra sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan ilçe yöneticileri, ‘Paravan şirketlere kara para akladığı, nitelikli dolandırıcılık yaptığı, bürokrasi ve yargıya rüşvet veren Sezgin Baran Korkmaz ve holdingine ilişkin bilgilerin yer aldığı ‘Sabıka Holding’ broşürlerimizi dağıtırken gözaltına alındık. Ülkemizi karanlığa sürükleyen ilişkilerin açığa çıkmasından belli birileri rahatsız oldu. Ama şunu herkesin bilmesini isteriz ki Cumhuriyet Halk Partisi örgütü hiçbir baskıya boyun eğmedi ve eğmeyecek. Bu süreçte yanımızda olan başta örgütümüz olmak üzere herkese teşekkür ederiz’ dedi.

Kent Yaşam Gazetesi olarak CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici ve ilçe yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM 

Editör: Haber Merkezi