Dini vaaz veren hoca: Enflasyonu Allah'a sorsalar hemen düşer Dini vaaz veren hoca: Enflasyonu Allah'a sorsalar hemen düşer

Adnan Oktar Tarikatı ile ilgili geçmişte yaşanan olaylar teker teker gün yüzüne çıkıyor. Son olarak dönemin İçişleri Bakanlarından da olan Refah Partili bir siyasetçinin Oktar cemaatiyle yakın ilişki kurduğu öne sürüldü.

Gazeteci Fatih Altaylı o dönemde yaşadıklarını anlatarak, “Siyasette ticarette içli dışlı oldular, her şeyi yaptılar. Haklarında önemli bir dava açıldı davanın şikayetçileri arasında ben Mehmet Ağar, Manken Ebru Şimşek vardı. Daha sonra Mehmet Ağar davasını geri çekti, Ebru Şimşek’in avukatına baskı yaptılar, benim avukatım Rezzan -Epözdemir değil- bütün mağdurların avukatlığını üstlenmek zorunda kaldı. Sonra Adnan Hoca hapse atıldı sonra bir şekilde serbest bırakıldı… Bu operasyonu kim yaptıysa da ellerine sağlık. İsrail destekli oldukları, Amerikan kiliselerinden bağışlar aldıkları biliniyordu zaten FETÖ bağlantıları ortaya çıktı… Çıktı da çıktı… Özünde bakarsan seks tarikatı olarak daha fazla dikkat çekiciydi. Çok insanı mağdur ettiler, Türkiye’de kan toplayıp yurt dışına kan kaçırdılar.” ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı