Afyonkarahisar'da yaşanan ve duyanların kanını donduran olayın üzerindeki sır perdesi aralandı. İlk etapta trajik bir kaza gibi görünen ölüm olayının, aslında vahşi bir cinayeti gizlemek için kurgulandığı ortaya çıktı.
"Yüksekten Düşme" Yalanı Soruşturmaya Takıldı
24 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, küçük bir çocuğun yüksekten düşerek hayatını kaybettiği öne sürülmüştü. Ancak olayın peşini bırakmayan güvenlik güçleri ve adli makamların yürüttüğü titiz soruşturma, gerçeği gün yüzüne çıkardı. Elde edilen bulgular doğrultusunda, çocuğun kaza sonucu düşmediği, annesinin eşi tarafından kasten öldürüldüğü belirlendi.
Cinayetten 3 Gün Sonra Gelen Nikah
Soruşturma dosyasında ortaya çıkan bir diğer detay ise olayın vehametini daha da artırdı. Kendi öz çocuğunu cinayete kurban veren annenin, acı olaydan yalnızca 3 gün sonra, çocuğunun ölümünden sorumlu tutulan cinayet şüphelisi şahısla resmi olarak evlendiği tespit edildi.
Olayla ilgili adli sürecin ve soruşturmanın tüm detaylarıyla devam ettiği bildirildi.





