TÜMKİAD şube açma hızıyla göz dolduruyor. Türkiye’nin yarısından fazlasında şubeleşmeyi başaran TÜMKİAD, Elazığ şubesini de açtı.

DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI, UZUN KONVOY OLUŞTURULDU

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu’nun katılımıyla açılan TÜMKİAD Elazığ Şubesi’nin açılışına TÜMKİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜMKİAD Şube Başkanları, bölgenin önemli iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman Özçelik’in karşıladığı Tanrıkulu, davul zurnayla karşılanıp konvoy eşliğinde şehre giriş yaptı.

TÜMKİAD Elazığ Şubesi’nin açılışında davetlileri selamlama konuşması yapan TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman Özçelik, yoğun katılım için teşekkür etti.

TANRIKULU: HAZIRLANAN BİR GÜN ORTAYA ÇIKAR

Yola çıkış hikayesini paylaşan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu yine motive edici konuşmalarından birine daha imza attı. Tanrıkulu, “Bu ülkenin sevdalılarını hazırladığı her şey olabilir. Bazen siz hazırladığınıza bakarsanız hazırlananı görmezseniz o hazırlanan bir gün rabbim tarafından çıkar ortaya. Biz birileri tarafından hazırlanan biz, biz TÜMKİAD olarak Allah tarafından, devlet tarafından hazır olan bir oluşumuz o yüzden bazen hazırladıklarınızdan öne çıkıyorsak bizi hazırladığınızda karıştırmayın hazırlanan olarak görün. Biz TÜMKİAD olarak böyle bir oluşumuz” dedi.

“BÜROKRASİ TERÖRÜNÜ ORTAYA ÇIKARDILAR”

İş dünyasındaki mevcut STK’lar hakkında değerlendirme yapan Tanrıkulu,Bizim asıl amacımız devletçi bir STK’ya bu ülkenin ihtiyacı var. Bugüne kadar iş dünyasında lobi güçleriyle STK’lar kuruldu ve güçlendiler. Siyasetten nemalandılar. Devletin koltuklarını arkalarına aldılar. Bürokrasi terörünü ortaya çıkardılar. Biz bu anlayışı yıkmak için yola çıktık. Biz siyasetin arka bahçesi olmadık, olmayız çünkü biz iş insanlarıyız.” dedi.

Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var

“ELAZIĞLILARDAN ALMAYA DEĞİL VERMEYE GELDİK”

Elazığlı genç iş insanlarına rol model olacaklarını söyleyen Tanrıkulu, “Biz iş insanları olarak buraya, Elazığlı kardeşlerimizden almaya değil, onlara vermeye ve iş dünyasında bir rol model olmaya geldik.” ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı