Arda Güler'in Fenerbahçe tarafından KAP'a bildirilmeden Real Madrid'de giyeceği formanın çakması yapılmıştı. Arda Güler'in çakma formasını yapan korsancılar, Arda'ya 25 numarayı vermişlerdi. Arda'nın resmi forma numarası ise 24 oldu.

Arda Güler resmen Real Madrid'de. 18 yaşındaki Arda Güler kendisini 6 yıllığına Real Madrid'e bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Başarılı futbolcu, İspanyol devinde 24 numaralı formayı giyecek.

PEREZ: YETENEĞİNLE BURADASIN

Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Arda yeteneklerin herkesi etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. 

24 NUMARAYI GİYECEK

Arda Real Madrid'de 24 numaralı formayı giyecek. 

Kadro numaralarıyla ilgili La Liga kuralları, tüm kulüplerin kıdemli kadro oyuncularına bir kaleciye tahsis edilmiş olmak üzere 1 ile 25 arasında forma verilmesi gerektiğini açıkça belirtir.

Her kulübün kadrosuna üçü kaleci olmak üzere toplam 25 oyuncu kaydetmesine izin verilir. Kalecilere 1 numaralı formanın yanı sıra 13 ve 25 numaralı forma da verilebilir. Bir kulüp sezon ortasında yedek oyuncu almaya karar verirse, 26 ile 50 arasında herhangi bir sayı atanabilir.

ÇAKMA FORMACILAR 25 DEMİŞTİ

Arda'nın transferi için resmi açıklama yapılmadan korsan formaları üretildi. Korsan formacılar Arda'ya 25 numarayı vermişlerdi.

Editör: Editör Yazar