Örgütle buluşan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan'ı coşkuyla karşılayan, ilçe binasını dolduran partililer konferans salonuna sığmadı.

Aday adayı süreci yaşayanlarla da tek tek özel ilgilenen Emine Gülizar Emecan, İlçe Başkanı Danış Akpolat ile de özel görüştü.

İlk defa CHP Bahçelievler İlçe Örgütüne seslenen Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, gösterilen büyük ilgiye özel teşekkür etti.

ZAFER SÖZÜ VERDİ

Bahçelievler'in köklü ve saygın ailelerinden, Emecan ailesinin gelini, eski belediye başkanlarından Dr. Adil Emecan'ın eşi Emine Gülizar Emecan, Bahçelievler Belediyesi'ni kazanacaklarının sözünü verdi.

“BAHÇELİEVLER, İBB’NİN HİZMETLERİNDEN DAHA FAZLA YARARLANACAK”

Emecan, "Bahçelievler'de hep birlikte yepyeni bir sayfa açıyoruz. Bahçelievler halkına hizmet etmek için hep birlikte yola çıkıyoruz. Bu yolda kılavuzumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve Cumhuriyetimizin değerleri olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışını Bahçelievler halkıyla buluşturacağız ve tanıştıracağız. Biz güler yüzlü bir belediye olacağız. Halkımıza sevgiyle yaklaşacağız. Belediyenin kapıları kadınlara her daim daha fazla açık olacak. Çocuklarımıza sahip çıkacağız. Gençlerimizin gelecek kaygısını mümkün olduğu kadar hafifletmek için elimizden geleni yapacağız. Emeklisini, yaşlısını kucaklayan bir belediye olacağız. Bahçelievlerlilerin depreme karşı kendilerini güvende hissedecekleri bir kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz. Yeşil alanları ve sosyal alanları artıracağız. Belediye hizmetlerine ulaşımı da çok daha fazlada kolaylaştıracağız. İBB'nin başarılı hizmetlerinden Bahçelievler halkının daha fazla yararlanması için çalışacağız. Bahçelievler halkı yeniden Ekrem İmamoğlu derken, aynı zamanda Bahçelievler belediyesini de hep birlikte kazanacağız. Şimdi başlıyoruz..." dedi.

Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi! Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi!

Emecan, "Bahçelievler Belediyesini kazanmak için, şimdi başlıyoruz" dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı