Bir anda gelen baş ağrısı, günlük yaşamı ve gün içerisindeki gerçekleştirdiğimiz aktivitelere engel teşkil edebiliyor. Baş ağrısı birçok kişiyi de etkiliyor. Vatandaşlar ise çözüm önerileri için internetten araştırmalara başladı. Fakat yeni bir yöntem baş ağrısını önleyebiliyor.    
BAŞ AĞRISI VE MİGREN NEDİR
Baş ağrısı; başın belli bir bölümünde zonklayıcı, sıkıştırıcı ve belirgin şekilde meydana gelen rahatsızlık veren durum olarak bilinir. Baş ağrısı yavaş yavaş veya birdenbire ansızın gelerek, birkaç saat veya birkaç gün boyunca devam edebilir. Migren, hastanın günlük yaşamanı etkileyebilen, gün içerisindeki gerçekleştirdiği aktivitelerde kısıtlılık yaratabilen bir baş ağrısı tipidir. Genellikle ense, şakak veya göz çevresinde başlar ve ağrının çeşidine göre hareket ettikçe kötüleşebilir.


ÇÖZÜM BUZ TORBASI
Sosyal medyada ve doktorlarında önerdiği bu yöntem baş ağrısına son veriyor. Sadece yapmanız gereken bir buz torbası gerekiyor. Çin tıbbına göre enseye 10 dakika boyunca buz torbasını koymak migren ve baş ağrılarına iyi geliyor. Ayrıca kan dolaşımı hızlandırarak enerji veriyor.