Eski futbolcu Batuhan Karadeniz hakkında şiddet iddiası ortaya atıldı. Geçtiğimiz dönemlerde "İşte Benim Stilim" programıyla adını duyuran Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla bir süredir aşk yaşadığı futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. 

Vücudundaki darp izlerini gösteren Aleyna Eroğlu, gözyaşları içinde çektiği videoda şu ifadeleri kullandı: "Çok çirkin ve iğrenç bir gece geçirdim. Kadına karşı şiddetin her türlüsüne çok karşıyım. Bu benim gördüğüm ilk şiddet değildi. Kaçıncı kez şiddet gördüğümü sayamadım. Çok kötü bir ilişkiden çıktım. Düzelir diye bekledim lakin düzelmedi. Uzaklaştırma kararı aldırdım. Darp raporu alarak şikayetçi oldum. Sevgilisini benim evimin 7 dakika mesafesinde bir yere getirdi. Sen benden çıktın, ben senden ayrıldım. Çünkü ben daha fazla psikolojik ve bedensel şiddet görmek istemiyordum.

ALEYNA EROĞLU KİMDİR?

Aleyna Eroğlu, 1996 yılında dünyaya geldi. Yaklaşık 1,69 boyunda olan Aleyna Eroğlu, Benim Stilim yarışmacısı olmuştur.İkizler burcudur. ve İstanbul' da büyümüştür. Ancak

Aleyna Eroğlu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi mezunudur. Aleyna Eroğlu Instagram hesabı için tıklayın.

Editör: Anıl Kılıçlı