Türkiye’nin sağlık temalı sayılı üniversitelerinden Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’ne mezunlarının verdiği karne yıldızlı pekiyilerle dolu çıktı! Bağımsız bir araştırma kuruluşu olan Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı’nın (ÜniAr) gerçekleştirdiği “Popüler Programların Mezun Memnuniyeti 2023” adlı araştırmada büyük bir başarıya imza atan üniversite, değerlendirmeye alınan 26 fakülte ve bölüm arasında, eğitim verdiği 4 fakülte/bölümün mezun memnuniyet değerlendirmesinde birinci, 2 tanesinde ise üçüncü oldu.

33 BİN ÖĞRENCİYE SORULDU

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, 2017-2022 yıllarında üniversitelerin lisans programlarından mezun 33 bin 249 öğrenciden online anketle toplanan geri bildirim verileriyle oluşturulan çalışmada Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Hemşirelik Bölümü’nün mezun memnuniyetinde birinci, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Tıp Fakültesi’nde ise üçüncü sırada yer aldı.

Küçükçekmece Kaya Sebati Tuncay İlkokulu öğrencilerinden duygulandıran hareket Küçükçekmece Kaya Sebati Tuncay İlkokulu öğrencilerinden duygulandıran hareket

BEZMİÂLEM’İN MEZUN KARNESİ

Editör: Anıl Kılıçlı