Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin organize ettiği kahvaltıya Çekmeköy ilçesinde görev yapan 21 mahalle muhtarı katıldı. Çalışan gazeteciler için çok anlamlı olan buluşma geçtiğimiz günlerde Çekmeköy Taşdelen’de bulunan bir restoranda gerçekleşti.

Çekmeköy Muhtarlar derneği Başkanı Nejat Girgin’in organizasyonuyla  Çekmeköy’e bağlı 21 mahalle muhtarı kahvaltıya katılırken, birlik ve dayanışma içinde geçen bu özel gün, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Program öncesinde konuşan Nejat Girgin, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, basın mensuplarının toplum için önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti. Girgin, gazetecilerin toplumu bilgilendirmek, yönlendirmek ve bilinçlendirmek adına önemli bir role sahip olduğunu ifade ederek, bu nedenle Gazeteciler Günü’nü özel bir kahvaltı ile kutlamayı uygun gördüklerini ifade etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Program boyunca mahalle muhtarları arasında güncel konuların yanı sıra mahallelerin ihtiyaçları ve projeleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Aynı zamanda muhtar aday adaylarının da katıldığı kahvaltıda, birlikte çalışma ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.

Girgin, sözlerine şunları ekledi; “Sizler, bizim göremediğimizi görüyor ve kalem alıyorsunuz. Bizler de mahallelerimizin halkına elimizden gelen yardımları yapıyoruz. Bu süreçte birbirimize destek olmamız, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz önemli. Bizler, mahalle muhtarları olarak mahallemizin temsilcisi olmanın yanı sıra, gazetecilerle de işbirliği içinde olmalı, onların görüş ve düşüncelerine kulak vermeliyiz.”

HEM GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI HEM DE ÖNEMLİ KONULAR KONUŞULDU

Girgin ayrıca, muhtar aday adaylarına başarılar dileyerek, gazetecilerin gününü kutladı ve sağlıklı bir yıl diledi. Kahvaltı sonrasında, tüm katılımcılarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi. Muhtarlar, bir araya gelerek hem Gazeteciler Günü’nü kutlama hem de önemli konuları görüşme fırsatı buldular. Bu birliktelik, mahalleler arası iletişimi güçlendirmenin yanı sıra, toplumsal dayanışma ve işbirliğinin önemini bir kez daha vurguladı.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Çekmeköy Muhtarlar Derneği öncülüğünde 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla  verilen kahvaltıya Çekmeköy’de görev yapan şu muhtarları katıldı;

Ömerli Mahalle Muhtarı Hüseyin Uygun

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Yadigar Aslan

Sırapınar Mahalle Muhtarı Necdet Girgin

Koçullu Mahalle Muhtarı Mithat Şimşek

Nişantepe Mahalle Yakup Baydur

Taşdelen Mahalle Muhtarı Serdar Karaman

Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik

Kirazlıdere Mahalle Muhtarı Orkun Karakaya

Hüseyinli Mahalle Muhtarı İlhan Kılıç

Merkez Mahalle Muhtarı Nuray Tak

Alemdağ Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız

Reşadiye Mahalle Muhtarı Erkan Akyıldız

Ekşioğlu Mahalle Muhtarı Nizamettin Kaya

Çamlık Mahalle Muhtarı Metin Çoban

Aydınlar Mahalle Muhtarı Halil Yakup

Güngören Mahalle Muhtarı Adem Soylu

Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Sertif Yılmaz

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Adem Kınık

Soğukpınar Mahalle Muhtarı Çetin Kadim

 Hamidiye Mahalle Muhtarı Turgay Bozkurt

Çatalmeşe Mahalle Ömer Lütfi Gürsoy

Editör: Anıl Kılıçlı