CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Doğan, seçim için gecesini gündüzüne katıp Türkiye'de 14 Mayıs'ta demokrasinin kazanması için üstün bir saha mücadelesi sergiliyor.

İLK SIRADAN ADAYMIŞ GİBİ

CHP İstanbul 3. Bölgeden aday gösterilen Cemal Doğan, 3. bölgede ilk sıradaymış gibi büyük bir kampanya yürütüyor. İlçe ilçe gezerek vatandaş ve esnafla görüşmeler yapan Doğan, 14 Mayıs'ta demokrasinin kazanması için vatandaşın oyunu istiyor.

Halkın her kesimiyle konuşan Doğan, 20 yılı aşkın süredir ülkede ekonomik, sosyal ve hukuk alanlarında büyük tahribat yaşandığını ve bu 20 yılı aşkın süreyi kendisinin de tecrübe ettiği için çok iyi bildiğini söyleyerek, bu bozulmanın ancak Millet İttifakı eliyle ve nasıl düzeltileceğini vatandaşa anlatıyor.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

MALTEPE'YE ÇAĞIRDI

Millet İttifakı'nın Maltepe'de yapacağı büyük İstanbul mitingine vatandaşları davet eden Doğan, "Millet İttifakı'nın 15 Mayıs sabahından itibaren neler yapacağını birinci ağızdan, yani Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ağzından dinleyin" dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı