AKON yönetimini yalnız bırakmayan Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz,  İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur, İlçe Jandarma Müdürü Mehmet Altun, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kayır, Okul Müdürü Simge Arık Katranlı Köyü Muhtarı Şenol Baştuğ’tan oluşan protokolde  çocukların mutluluklarına ortak oldular. 

“BİR ÇOCUK GÜLERSE, TÜM İNSANLIK GÜLER”

AKON Genel Başkanı Yasin Uluhan “ Katranlı Köy okulundaki çocuklarımızın ayakkabı ihtiyaçlarını gidererek mutlu olmalarına katkı sunabilmiş olmak bizi de oldukça mutlu etti. Bir çocuk gülerse, tüm insanlık güler... Ağlarsa bir çocuk eğer, tüm dünya gözyaşı döker. Eğitime ve kültüre hizmeti misyon edinmiş bir sivil toplum örgütü olarak sorumluluklarımızdan biri de gelecek nesillere dokunmak. Sağlıklı bir gelecek için bugün çocuklarımızın yüreklerine dokunmalıyız.

AKON Anadolu’nun pek çok köyündeki güzel çocuklarımızı sevindirecek çalışmalara devam edecek. Gerek üyelerimizin, gerekse bağışçı dostlarımızın desteği ile her fırsatta köy çocuklarımızı gülümseteceğiz” diye konuştu. SERKAN HORUZ- KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi