Yabancılar Haberleri

yabancılar haberleri ve güncel yabancılar gelişmeleri, yabancılar ile ilgili tüm video, yabancılar fotoğrafları ve yabancılar haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Iraklı 17 yaşındaki bir öğrenci tarafından okulda öldürülen müdür İbrahim Oktugan'ın cenazesinde namazı kıldıran imam, 'Sığınmacılara tepki gösterilmemesi' gerektiğini söyledi.

BELEDİYE

Büyükçekmece Belediyesi Dünya Dans Günü kapsamında renkli dans gösterilenin ve farklı dans kültürlerinin bir araya geldiği etkinlik düzenledi.

GÜNCEL

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Mahir Polat, Fatih için önemli bir çağrıda bulundu. Polat, “Kentsel dönüşümde yerinde dönüşümden...

EKONOMİ

Yabancıların yatırım yaparak Türk vatandaşı olabileceği yollar açıklandı. Yabancılar maddi olarak hangi şartları sağlayıp Türk vatandaşı olabilecek?

GÜNCEL

Eşine az rastlanır bir kent konseyi olan Esenyurt Kent Konseyi yine bir ilke imza atarak, Esenyurt'un dertleriyle dertlendi.

GÜNCEL

Göç İdaresi Başkanlığı'ndan İstanbul'daki Suriyelilere süre verilerek çağrı yapıldı.

GÜNCEL

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaklaşık 1 buçuk milyon yabancıya vatandaşlık verilip oy kullandırıldığını açıkladı.

GÜNCEL

Ümitle beklenen TOKİ kura çekimlerinde çok sayıda yabancıya ev çıkması tepki çekti.

GÜNCEL

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Taksim'de Rus turistle Rusça sohbet etti.