Fox TV'de yayınlanmaya başlayan Hudutsuz Sevda isimli diziye tepki gösterildi. Dizinin yayından kaldırılması için kanal yönetimine çağrı yapıldı.

VATAN PARTİSİ'NDEN TEPKİ

Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi

Vatan Partisi Propaganda Bürosu Başkanı Çağdaş Cengiz, konuyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında, diziye karşı tepkilerin bu kadar büyümesinin nedeninin dizinin gerçekleri yansıtmaması olduğunu belirtti. Cengiz, “Çünkü Şavşat'ta dizide geçen yapılar ya da olaylar yok. Şavşat’ta ağalık yok. Kan davası yok. Mafya yok. Şavşat, kadına şiddet, tecavüz, cinayet gibi suçların, Türkiye’de hatta dünyada en az yaşandığı yerlerden birisi. Şavşat daha birkaç yıl önce "Sakin Şehir" seçilmiş bir ilçe. Suç oranı değil, okuma oranı çok yüksek, çağdaş bir serhat (sınır) kenti.” ifadelerini kullandı.

RTÜK'Ü GÖREVE DAVET ETTİ

Cengiz, açıklamasının devamında şunları söyledi;

“Türkiyemizin, Artvinimizin, Şavşatımızın güzelliklerine ekranlarda yer bulamayanlara teslim olmayacağız. Televizyon ekranlarını, Türk milletinin erdemlerine, değerlerine aykırı unsurlarla doldurulmasına sessiz kalmayacağız. Türk halkını suç makinesi, Türk kadınını aciz, Türk milletini ortaçağ ilişkilerine teslim olmuş halde gösteren ideolojik, kültürel, psikolojik saldırıları püskürteceğiz!”

Editör: Anıl Kılıçlı