İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından istifa ettirilen ancak İYİ Parti İBB Meclis Üyeleri tarafından tekrar İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili görevine seçilen İbrahim Özkan'dan çok kritik açıklamalar geldi.

İYİ PARTİ ÇÖZÜLME SÜRECİNDE

İbrahim Özkan, İYİ Parti'nin büyük bir bölümünde CHP ile işbirliği yapılmamasına ilişkin büyük tepki olduğunu dile getirerek, "İstanbul'da Belediye Meclis üyelerimiz dışında, partililerimizin %80'i istifa sürecinde." dedi.

KAVUNCU'NUN NE DEDİĞİNİ AÇIKLADI

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu'nun kendisine söylediklerini aktaran Özkan, "Beşiktaş'ı bile verseler, ittifak yapmayacağız dediler. Program çıkışında istifa etmemi söylediler." ifadelerini kullandı.

CHP İLE İŞBİRLİĞİ MOTİVASYONU ARTIRIR

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

CHP ile işbirliği konusuna değinen İbrahim Özkan, "İşbirliği yapılması yönünde partililerimizden Türkiye’nin dört bir yanından; meclis üyeleri, grup başkanvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il başkanlarından yoğun bir telefon aldım. İşbirliğinin tekrardan teşkilatlarımızda motivasyonu arttıracağını biliyorum." diye konuştu.

Editör: Anıl Kılıçlı