Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

31 Mart yerel seçimlerine 3 haftadan kısa bir süre kala miting meydanları da en sıcak günlerini geçiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi İBB Başkanı ve Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir’de bir miting düzenledi. İmamoğlu’nun katıldığı mitingde CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Öksüz ve CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı da yer aldı.

KAYABAŞI: TEŞEKKÜRLER BAŞAKŞEHİR

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, mitinge yoğun ilgi gösteren Başakşehirliler için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Kayabaşı şunları söyledi;

Çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir örgütümüz, cumartesi ve pazar günü gerçekleştirdiğimiz proje tanıtım toplantısı ile Güvercintepe mahallemizde düzenlediğimiz mitinge gösterdiğiniz ilgi, alaka ve katılımınız için çok teşekkür ederim.

Bu iki büyük etkinliğin gerçekleşmesine emek veren ve bize destek olan Genel Başkan Yardımcımız Sn. Özgür Karabat'a, İl Başkanımız Sn. Özgür Çelik ve yönetimine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu ve ekibine, İl Başkan Yardımcımız Murat Bakır'a, Belediye Başkan Adayımız Mesut Öksüz'e, İl Gençlik Kolları Yardımcımız Ömer Çelik'e, İlçe Yöneticilerimize, Meclis Üyelerimize ve adaylarımıza, Kadın Kolları Başkanımız Melek Cankurt ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Ali Dinler ve yönetimine, Mahalle Birim Başkanlarımız ve yönetimine, önceki dönem İlçe Başkanlarımıza, önceki dönem Kadın Kollarımıza ve yönetimlerine, önceki dönem ilçe yöneticilerimize, Muhtarlarımıza, Muhtar adaylarımıza, Sivil toplum örgütlerimizin başkan ve yöneticilerine, Basın emekçilerimize ve siz değerli parti emekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

1 Nisan sabahına kadar omuz omuza, yan yana, birlik ve beraberlik içerisinde Başakşehir'de ve İstanbul'da kazanacağımız belediye başkanlığı için tam yolu ileri diyorum. Her birinize ayrı ayrı saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Editör: Anıl Kılıçlı