Sosyal faaliyetleri ile takdir toplayan Küçükçekmece Kızılay Şubesi faaliyetlerine devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Srebrenica soykırımını unutturmamak adına Küçükçekmece Kızılay anma töreni düzenledi. Küçükçekmece Halkalı Kızılay Sevgi evinde gerçekleşen törene katılım yoğun oldu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Küçükçekmece Kızılay Başkanı Hüseyin İpek’in ev sahibi olduğu anma törenine; 22. dönem Ak Parti Milletvekili Hüseyin Kansu, Küçükçekmece MHP ilçe başkanı Ekrem Sarısoy, Küçükçekmece Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayram Kandemir, Anadolu Eğitim Ve Kültür Konfederasyonu Başkanı Yasin Uluhan, Küçükçekmece Yeşilay Başkanı Nilgün Altınbaşak, Küçükçekmece Bosna Sancak Başkanı Yusuf Altınbaşak, Bi insan derneği başkanı Naser Serbest, Küçükçekmece İlim Yayma Cemiyeti Başkan Yardımcısı Barış Solmaz, Sırbistan Bakiye Hanım İlahiyat Medresesi Müdürü Dr.Nadir Dadic, STK ve siyasi parti temsilcileri, muhatarlar ve Bosna Hersek’ten gelen hemşeriler katıldı.  

İPEK: UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Küçükçekmece Kızılay Başkanı Hüseyin İpek, “ Hem Bosna’da Hem de 15 Temmuz’da şehit olan vatandaşlarımız için buradayız. Hepsini unutmadık ve unutmayacağız. Buradan haykırıyorum, bir daha  böyle olayların yaşanmasın! Tekrardan programa teşrif eden herkese ve aramızda bulunmasalar da hemşerilerimize şükranlarımı iletiyorum” dedi.  

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Erdoğan Özel görüşmesi saat kaçta? Görüşmede Gezi Parkı detayı Erdoğan Özel görüşmesi saat kaçta? Görüşmede Gezi Parkı detayı

Bosna’da soykırımda hayatını kaybedenler için Bosna türküleri söylenirken, sonlara doğru katılım gösterenler kürsüye çıkarak anma konuşması yaptı. Duaların ve ilahilerle15 Temmuz ve Srebrenica şehitleri unutulmadı. ENGİN ZAFER-SERKAN HORUZ