Bosna Hersekli göçmen vatandaşları Türkiye’deki birleştirici güç olarak kurulan Sefaköy Bosna Sancak Derneği bir etkinliğe daha imza attı. Küçükçekmece Belediyesi katkılarıyla ‘Bosna buluşma’ gecesi gerçekleşti. Buluşmada Bosnalıların sevilen şarkıları okundu. Birlik ve beraberliği pekiştirmek adına yapılan geceye Sefaköy Bosna Sancak Derneği Başkanı Yusuf Altın Başak ve Türkiye Boşnaklar Platformu Başkanı ve gazeteci Engin Zafer ev sahipliği yaptı.   

ZAFER: BİRLİK VE BERABERLİK GECEMİZ

Türkiye Boşnaklar Platformu Başkanı ve gazeteci Engin Zafer geceyle ilgili düşüncelerini aktardı. Zafer, “Küçükçekmece'de yaşayan Boşnaklar olarak bu sene ilkini düzenlediğimiz birlik ve beraberlik gecemize katılan herkese teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. İleri zamanlarda da bu tarz etkinlikler ile karşınızda olarak daha fazla bir araya geleceğiz. Etkinliğe katkılarından ötürü Küçükçekmece Belediyesi’ne ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

SİYASİNİN ÖNDE İSİMLERİ GECEYE KATILDI

Gece Küçükçekmece belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü İlyas Dikici ve Küçükçekmece Belediye Başkan Başdanışmanı Galip Özcan sponsorluğunda düzenlendi.

Geceye katılanlar arasında; Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye vekaleten Küçükçekmece Belediye Başkan Baş Danışmanı Galip Özcan ve Küçükçekmece Belediyesi Başkan başdanışmanı Bektaş Davutoğlu, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı ve Sefaköy Bosna Sancak Dernek Başkan Yardımcısı Nejat Öztürk Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece ilçe başkanı Ekrem Sarısoy ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat Başkanı Haydar Güney, Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel ve Büyük Birlik Partisi 28. dönem milletvekili adayı Şerif Çelik, CHP Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Yurdaer Yurtsever, İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti yöneticileri, Küçükçekmece İlim Yayma Cemiyeti Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Altıparmak, Sefaköy Makedonya Köprülüler Dernek Başkanı Turan Davutoğlu, Yeşilay Küçükçekmece Şube Başkanı Nilgün Altınbaşak, Sefaköy Çağdaş Balkan Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şemsi Zafer, Türkiye Bosna Sancak Gençlik Kolları ve Yönetimi, Küçükçekmece Belediyesi Basın Şef Yardımcısı İsmail Özcan, Kent yaşam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali ve Kent Yaşam Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Ercan ve Bosnalı vatandaşlar katılım sağladı.

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması