Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından organize edilen “Dostluğa Çağrı-Müzik ve Şiir Dinletisi” 21 Şubat Pazar günü Sarıyer Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Güvercin Kuş Grubu olarak adlandırılan 12 ÇYDD şubesinin ortaklaşa düzenlediği ‘Dostluğa Çağrı-Müzik ve Şiir Dinletisi’nde derneğe üye üniversite öğrencileriyle sürpriz şairler şiir okuyacak.

ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel’in de katılacağız dinletide şiir ve müzik içiçe olup, izleyicelerin duygu dolu anlar yaşaması sağlanacak.

ÇYDD’nin  27. kuruluş yıldönümüne rastlayan şiir-müzik gecesine tüm ÇYDD üyeleri ve gençler davet edildi. Ayrıca şiir severlerin de geceye konuk olabileceği belirtildi.

Saat 18:00-21:00 arasındaki dinletinin düzenlendiği Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ne Sarıyer dışından gelecek olanlar, Yenikapı-Hacıosman yönünde çalışan metroyu kullanarak daha rahat erişim sağlayabilecekler. Farklı toplu ulaşım araçlarını kullanacak olanların da, Darüşşafaka Metro İstasyonu üzerinden bulunan Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ne yürümek için, Derbent kavşağındaki durakta inmeleri gerekiyor. (Kent Yaşam)

 

Editör: Haber Merkezi