BAŞKANLAR TAKIMA BAŞARI DİLEDİ
 
Başkan Saffet Akkoyun, “Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Transfer döneminde kadromuza hocamızın isteği doğrultusunda 9 yeni futbolcu kattık. Yaklaşık bir aydır antrenman yapıyoruz. Hocamız zaten tanıdığımız bir isim. Tanıdığı futbolcuları kadroya dahil etti. Adaptasyon sorunu olmayacaktır” dedi.


 
Teknik adam ve bazı futbolcularla özel sohbette bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise konuşmasında şunları söyledi:
”Futbolcu kardeşlerimiz sahada ellerinden geleni yapacaklar, daha sonra biz yöneticiler de elimizi taşın altına koyacağız ki Sarıyer hak ettiği üst liglere çıkabilsin ve orada kalıcı olmayı başarabilsin. Özellikle dikkat ederseniz spor müsabakaları kim hangi takımı tutarsa tutsun ortak bir dava söz konusu olduğunda seyirci çok kolay bir araya gelebiliyor Türkiye’nin şuan ihtiyacı olduğu birlik ve beraberliği siyasi partilerin göstereceği gayretle seyirciyi de tribünlerde bütünleştirerek en azından Sarıyer’de özlenen bu birlik ve beraberliği Sarıyer Spor Kulübü etrafında sağlayabiliriz.”
 
‘YİNE GÜÇLÜ BİR TAKIM OLMASINI BEKLİYORUZ’
 
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar da, ”Siyasete girmeden önce tribün terörü nedir bilmiyordum. Bu konuyu biraz irdelediğimiz zaman, tribün terörü olduğunu ve bu terörün yönetildiğini öğrendim. Sporu değerler üzerinden yaparsak, ahlaki ve manevi değerler, ülkemizin geleceği ve birliği için yaparsak, bu yaptığımız hizmet amacına ulaşır. Tabiki bir Sarıyerli olarak Sarıyerimizin eskiden olduğu gibi yine güçlü bir takım olmasını hasretle bekliyoruz”  dedi.
 
Sarıyer Teknik Direktörü Bahri kaya da yeni sezona çok iyi haızrlandıklarını belirterek, Sarıyerlilerin şampiyonluk beklentisi içinde olduğunu bildiklerini ve bu beklenti doğrultusunda çaba gösterip, şampiyonluk sevinci yaştamak istediklerini” belirtti.
 
KOÇOĞLU’NDAN BASIN MENSUPLARINA FORMA HEDİYE
 
Sarıyer Spokr Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, Sarıyer’de görev yapan basın mensuplarına anı olarak üzerlerinde isimleri yazılı birer forma hediye etti. Koçoğlu, “Bizim kahrımızı çeken tüm basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeri geldiğinde bizi yerdikleri gibi yeri geldiğinde övmeyi de asla ihmal etmediniz, bunun için bu formaları siz emekçi arkadaşlarımıza hediye ediyoruz” dedi.

Tuncay Dağlı- Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi