Şık ambiyansı ve mükemmel ev sahipliği ile hafta boyunca farklı konseptlerdeki canlı müzik programları ile birbirinden farklı deneyimleri yaşayabileceğiniz samimi bir ortam… Udi sanatçısı Alperhan’ın kalbinize dokunan sesi, Ebru Kaya’nın eşsiz yorumuyla söylediği şarkılar, Erbay Huter ve orkestrası ile nefis akşam yemekleri sizi müdavimi olacağınız bir yolculuğa çıkarmayı bekliyor.

Haftanın her günü birbirinden leziz meze, ara sıcak, salatalar, mevsim balıkları, et ve tavuk yemekleri birbirinden deneyimli aşçıların sihirli dokunuşlarıyla, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla sizlere sunuluyor.

HADİ O ZAMAN HEP BİRLİKTE ‘LİONS CAFE’YE…

Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı ile damak tadınıza hitap eden leziz menüsünün yanı sıra uygun fiyat politikası ve rahat ortamıyla sabahtan başlayan güzel sohbetli kahvaltı sonrasında da akşamlarınızı renklendirecek eğlence anlayışını büyük bir keyifle siz değerli konuklarına yansıtıyorlar.  Eğlence dünyasındaki yerini sağlamlaştıran “Lions Cafe Restaurant” doğum günü, evlilik yıldönümü, bayii toplantısı, şirket yemekleriniz ve özel günlerinizde de size keyifli anlar yaşatıyorlar. Bizler buranın müdavimleri arasında çoktan yerimizi aldık. Siz de ailenizle, dostlarınızla hem lezzetli yemeğin tadına varmak hem de eğlenmek istemez misiniz? Hadi o zaman hep birlikte ‘Lions Cafe’ye.

YEMEKLERİN EŞSİZ LEZZETİ

Sabah, öğlen veya akşam yemekleriniz için zengin menüler. Fast food, dürüm-burger çorbalar, kırmızı ve beyaz et, salata çeşitleri, makarnalar, deniz ürünleri… Saymakla bitiremiyorum en iyisi siz dostlarınızı, sevdiklerinizi alın ve mekânda bizim gibi yerinizi alın.

MAÇ KEYFİ LİONS CAFE’DE

Lig maçlarını yemek eşliğinde ya da içkinizi, meyve suyunuzu yudumlarken izlemek isterseniz Lions Cafe sizleri ağırlamaktan gurur duyar. Hizmet etmesi onlardan, keyif çıkarmak sizden..

 “SİZ ANIN TADINI ÇIKARIN”

Masanızda birbirinden lezzetli yemekler, sahnede en sevdiğiniz şarkıları seslendiren isimler… Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar akşamları Udi Sanatçısı Alperhan, Salı akşamı Ebru Kaya, Çarşamba ve Cumartesi ise Erbay Huder ile orkestrası eşliliğinde eğlencenin coşkusunu yaşayın. Geriye size anın tadını çıkarmak ve şarkılara eşlik etmek kalıyor.

EDİTÖR NOTU…

Bana göre her mekan kendince konuşur, anlatmak istediği bir cümlesi vardır, konuklarında kendi hikâyesi.  Burası da ailenizle, dostlarınızla evdeymişsiniz hissiyatını yaşatıyor. Sanki bir restauranta değil de aile dostunuza misafirliğe gider gibi karşılandığınız bir mekân. Nefis yemeklerin lezzetinde kaybolacağınız, tabakları adeta temizleyerek geri göndereceğiniz muhteşem tatların adresi. Arkadaşlarım ve beni güler yüzle karşılayan aynı şekilde uğurlayan işletme sahipleri Erhan Olgun ile  Cüneyt Gültekin ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Avcılara yolunuz düştüğünüzde kesinlikle uğramanız gereken yerlerden biri neden mi? Bir yere gittiğinizde ilk göze çarpan sizi nasıl karşıladıklarıdır, bu mekânda ilgi alaka, yemekler, mezeler her şey mükemmel. Yemek yapmaktan anladığım sanılmasın sakın. Açıkçası çok ilgi de duymuyorum. Zaman da bulamıyorum. Ama yemeği çok iyi bilirim. Damak tadımda, gurme olmasam da gurmeliğe yakındır. Bu yüzden bu mekânı gönül rahatlığı ile sizlere tavsiye ediyorum. Benim uğrak adreslerimden biri oldu. Haftada bir bu mekanı hala ziyaret etmediyseniz büyük kayıp diyebilirim.  Siz de gelin hikâyenizi keşfedin.

Haydi, bakalım istikametiz “Lions Cafe Resturant” olsun. Yediğiniz sizlere şifa olsun…

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi