Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik flaş bir iddia atıldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu geçmiş zamanda sert bir dille eleştiren Perinaz Mahpeyker Yaman'ın başkan danışmanı olduğu öne sürülmüştü.  Eren Erdem tarafından ise yapılan açıklamada böyle bir görevlendirme yapılmadığı iddia edilmişti. 

YAMAN: SOSYAL MEDYAYA BAKMIYORDUM

Perinaz Mahpeyker Yaman, paylaşımları ile ilgili gelen tepkiler sonrası sessizliğini bozdu. Yaman, "O mesajları çalışanlarım yazdı. Ben telefonumu onlara veriyordum, aylarca sosyal medyaya bakmıyordum... Uzun yıllardır Anıtkabiri ziyaret ederim." dedi. 

İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu' İsrail'le ticaretin kesilmesinin ardından ilk açıklama; 'Sürpriz oldu'

222

NE DEMİŞTİ

Yaman paylaşımlarında söyledikleri sırasıyla şu şekilde;

"Yarın (Allah muhafaza) bu ülkede iç savaş çıkarsa, ülkeden ilk kaçanların başında Kemal Kılıçdaroğlu olur çünkü kanı bozuk.Bu ülkenin 3 büyük sorunu CHP, cemaat ve PKK'dır. Emin olun bu İsrail işbirlikçileri olmasaydı dünyanın en güçlü devletlerinden biri olurduk. Bunu ilk kez söylüyorum. Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. Yıllar geçtikten sonra daha iyi anlıyorum."