Yeniden Refah Partisi Sancaktepe ilçe merkezinde düzenlenen medya ile kahvaltı programına Yeniden Refah Partisi Sancaktepe ilçe başkanı Ekrem Yahya Ateş, YRP Sancaktepe ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir katıldı.

CEBİR: SANCAKTEPE’DE 1 NİSAN’DAN SONRA AHLAKLI BELEDİYECİLİĞE GEÇİŞ VAR

Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı Nihat Hatipoğlu'ndan pahalılık tepkisi; Bereket kalmadı

Millî Görüş'ün sadece bir siyasi hareket olmadığını dile getiren Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir, “Millî Görüş'ün temel taşları 'ahlak, fazilet, merhamet, liyakat, feraset, hidayet, dirayet ve gayret'tir. Bu sebeple Millî Görüş, maneviyatı önceleyen ve tarihimize sahip çıkan bir bakış açısı sunmaktadır. 1994’te Türkiye’nin en büyük şehirlerini yönetmeye başlamamız, bu başarının bir sonucuydu. Milletimiz, sosyal belediyecilik ve hizmet siyasetini bizimle tanıdı. Hep bir ağızdan bu milletin istikbalini kurtarmak Yeniden Refahını sağlamak için son nefesimize dek Önce Ahlak ve maneviyat diyoruz. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Sancaktepe’de ahlaklı belediyeciliğe geçiş ve bu belediye hizmetlerindeki performansımızla 2028’de de Yeniden Refah’ı, Milli Görüş’ü iktidara birlikte taşıyacağız” dedi.

CEMİL CEBİR KİMDİR?

1974 Trabzon, Of doğumlu. 3 erkek çocuklu bir ailenin ortanca evladı. Evli ve 15-10-3 yaşlarında 3 kız evlat babası. İlk, Orta ve Lise eğitimini Özel Doğuş Koleji Acıbadem, Kadiköy’de tamamladı (1992). Üniversite eğitimini Central Missouri State University İşletme-Ekonomi bölümünden mezun olarak tamamladı (1994-1999). Çeşitli firmalarda staj gördükten sonra Türkiye’ye dönüş yaptı (2000). 23 yıldır İnşaat ve Dış Ticaret sektörlerinde hizmet etmektedir.

Siyasi hayatına Sancaktepe Yeniden Refah Partisi ilçe Başkan yardımcılığı kısa bir süre sonra Refah Partisi İl yönetim Kurulu Üyeliği, 28. Dönem 1. bölge Milletvekili Adayı ve son 2 yıldır da Dış İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte iken Genel Başkanımızın Görev vermesi İle Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olarak siyasi hayatına devam etmektedir. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı