Zafer Partisi’nin kurduğu ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak gösterdiği Dr. Sinan Oğan’ın da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce gibi Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekileceği iddia edildi.

AK Parti ve CHP kulislerinde Sinan Oğan’ın en geç Cumartesi günü adaylıktan çekildiğini açıklayabileceği konuşuluyor.

OĞAN: BİZ KİMSEYLE PAZARLIK İÇERİSİNDE DEĞİLİZ

Twitter’daki kişisel hesabından açıklama yapan Sinan Oğan, “Seçimlerin son günlerine girerken bize dönük “güya pazarlık yaptığımıza dair” pis iftiraların hız kazanmaya başladığını üzülerek görüyorum. Biz hiç kimse ile pazarlık içerisinde değiliz, olmadık., olmayacağız. Pazarlık insanı olsaydık yıllarca sürdürdüğümüz dik duruşumuzu sürdürmezdik. Tüm siyaset hayatımız boyunca çizgimiz nettir ve değişmemiştir. Pis iftiralara papuç bırakmayız. Bizim beyanlarımız esastır. Gerisi boş laftır. Hep beraber ilk turda yüksek oy farkıyla, omazsa ikinci turda yine yüksek oy farkıyla tek adam rejimini yıkacağız.

Biz ilk gün yola çıkarken ne dediysek aynı noktadayız. Cennetin kapılarını açamasak da cehennemin kapılarını kapatabiliriz” dedik. Hala aynı noktadayız. Tek fark Türk milletinin bize gösterdiği teveccüh sebebiyle artık Cennetin kaplılarını da aralamaya başladık.” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ VE OĞAN'DAN YALANLAMA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın çekileceği yönündeki iddialara yanıt verdi. Cumhuriyet'e konuşan Özdağ, Sinan Oğan'ın adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı.

Oğan da "Kuzey'deki Kral" paylaşımı yaptı. Oğan, Twitter hesabından şunları yazdı;

"Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir!
Not: Yapan arkadaşın eline sağlık, çok beğendim"

Başakşehir'de inşaat çalışmasında tarih fışkırdı Başakşehir'de inşaat çalışmasında tarih fışkırdı

PROGRAMI İPTAL OLDU

Sinan Oğan, yarınki Antalya programını iptal etti. Oğan’ın, Adana’dan Ankara’ya geçtiği iddia edildi.

SARIGÜL: CİVANMERTLİK BEKLİYORUM

Erzican’da CHP listesinden milletvekili adayı olan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Cumartesi akşamına kadar Sinan Oğan'ın civanmertlik yapacağı kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

ALÇI: DEMOKRASİMİZ İÇİN FAYDALIDIR

Muharrem İnce’nin çekilmesi ve Sinan Oğan ile ilgili değerlendirmede bulunan gazeteci Nagehan Alçı da “Muharrem İnce’nin çekilmesiyle 28 Mayıs artık 14 Mayıs’a çekilmiştir. Benim 'ilk turda bitmemeli' fikrim de bu dakikadan itibaren geçersizdir. Hatta Sinan Oğan’ın çekilmesi de demokrasimiz için faydalıdır.” dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Editör Yazar