Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya iyi başlayan İkitellispor attığı  golle 1-0 öne geçti. Maçın 56. Dakikasında türbinlerden yardımcı hakemin üzerine patlayıcı madde atılması sonucu müsabakanın orta hakemi müsabakayı bitirdiğini ilan etti.

Her iki takım başkanlarının hakemlerle  görmemesi sonucu değiştirmedi .

Hakemin kararına tepki gösteren ikitelli oyuncular orta sahada oturma eylemi yaparak sahayı terketmediler emniyet güçlerinin araya girmesi sonucu oyuncular sahayı terk etmek zorunda kaldılar. 

İkitellispor kulübü Başkanı Abdulselam Ceyhan, öncelikle üzgünüm saha içinde her iki takım oyuncusu  futbol adına en güzelini sergiliyorlardı hatta 1-0 önede geçtik saha içinde ve türbinlerden her hangi taşkınlık veya kavga gibi bir olay olmadı kendini bilmez biri golün sevinci sonrası sahaya maytap atmış buda yardımcı hakeme gelmiş bizler olaya hemen müdahale ettik ancak karşılaşmanın hakemi güvenlik önlemi alıp müsabakaya devam etmesi gerekirken maçın bitiş düdüğünü çalmayı tercih etmiştir. Türbünden 13 yaşında bir çocuğun gol sevinci sonrası istemediğiniz bir şeyin yaşanmasına neden olmuştur dedi.

HABER/ Yılmaz AKTEPE 

Editör: Haber Merkezi