Seçime iki günden az bir süre kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin tarafsızlık kararı aldığı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Oy vermek içimden gelmiyor" dediği iddia edildi.

Oda TV'nin haberine göre, Muharrem İnce'ye bakanlık teklifi götürüldüğü ancak İnce'nin "Kılıçdaroğlu'na oy vermek içimden gelmiyor" dediği öne sürüldü.

'İTTİFAKA KATIL' ÇAĞRISI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve sosyal medya kullanıcıları, Muharrem İnce'ye ittifaka katılması için çağrıda bulunması ardından dün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Memleket Partisi'ne ziyaret ederek tekliflerini götürdü.

BAKANLIK TEKLİFİ

Sağlık durumu bozulan ve olduğu kolonoskopi nedeni ile hastanede dinlenen Muharrem İnce'yi dün 2 belediye başkanı tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sırasında da İttifak'ın bakanlık teklifi İnce'ye iletildi.  

Kavga ettiği arkadaşının kuzenini kalbinden bıçakladı Kavga ettiği arkadaşının kuzenini kalbinden bıçakladı

"İÇİMDEN GELMİYOR"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın İnce'ye ilettiği teklifinin ardından Muharrem İnce'nin içinde bulunduğu kırgınlığı ''Kılıçdaroğlu'na oy vermek içimden gelmiyor'' sözleri ile ifade etti. 

Editör: Anıl Kılıçlı