Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı farklı bir etkinlikle kutladı. Hem hafta sonu hem bayram tatili olması dolayısıyla Küçükçekmece Menekşe Plajı’na akın eden vatandaşlar büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Ellerinde Türk bayrağı, parti bayrağı ve pankartlar bulunan Zafer Partililer marş söyleyerek plaja giriş yaptılar. Plaja yürüyen partililerin şaşkınlığını yaşayan vatandaşları bekleyen sürpriz ise partililerin yaklaşık 10 kadar tekne ile Menekşe sahiline çıkarma yapmış olmasıydı. Etkinlik esnasında söylenen marşlar, Atatürk ve Cumhuriyet lehinde atılan sloganlar ile “Türkiye Türk’tür, Türk Kalacak” sloganı denizin tadını çıkaran vatandaşlardan alkış ve destek aldı. Programın ardından çeşitli motosiklet kulüplerinin üyelerinin plajın hemen arkasında bulunan caddedeki saygı geçişi ile son buldu.

BOZANOĞLU: MÜCADELEMİZİ TAÇLANDIRMAK İSTEDİK

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Ender Bozanoğlu etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak yaz ayları boyunca kentimizin çeşitli sahillerindeki kaçak yabancı problemine dikkat çekmiştik. Özellikle Afgan ve Suriyeli istilacıların plajlarımıza gelerek sergiledikleri uygunsuz davranışlar yüzünden halkımız keyifle plajlarımızı kullanamıyorlardı. Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramımızda da plajlarımıza dikkat çekme fikri gelişti. Teknelerle Menekşe Plajı’na gelerek çıkarma yapmak, İstanbul’daki plajları Türk halkına yeniden açmak için verdiğimiz mücadelemizi Zafer Bayramı’yla taçlandırmak istedik.” dedi.

Son dakika Bakan açıkladı; 1 Mayıs Taksim'de olacak mı? Son dakika Bakan açıkladı; 1 Mayıs Taksim'de olacak mı?

KAÇAKLAR BELEDİYE HİZMETLERİNDEN EŞİT YARARLANAMAYACAK

Bozanoğlu “ Zafer Partisi’nin Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul’un yönetiminde  söz sahibi olmasıyla kentimizdeki tüm plajlar Türk halkı için daha güvenli ve huzurlu bir hale gelecek. Zafer Partisi’nin söz sahibi olduğu hiçbir il ve ilçede belediye hizmetlerinden Türk halkı ile eşit koşullarda faydalanamayacaklar. Yabancılar, bu ülkede hükümetin gözünün önünde kaçak yaşarken ayrıcalıklı şekilde elde ettikleri kamu imkanlarından, Zafer Partisi’nin söz sahibi olduğu belediyelerde faydalanamayacaklar. Hem Türkiye’de kaçak yaşama hem de plajda sereserpe uzanma devri bitecek.  Bugün özellikle İstanbul’da yaşayan Türk halkının elinden alınan plajları gelecek yaz geri alınacak. Zafer Bayramı dolayısıyla buna dikkat çekmek istedik. Vatandaşlarımızda kendileri için sürpriz olan programımızdan oldukça keyif aldılar” diye konuştu. Tayfun Ercan/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı