Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, asgari ücret için bugün yapılan toplantının ardından ara zamla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erbakan, "Asgari ücret 15 bin lira seviyesinde olmalı" dedi.

VERGİ DÜZENLEMESİ TALEBİ
Vergilerle ilgili düzenlemeler yapılması gerektiğini vurgulayan Erbakan, şunları kaydetti: "Üretimde kullanılan enerjiden vergi almayarak, çeşitli teşviklerle, faizsiz uygun ödemeli kredilerle hatta geri ödemesiz hibelerle işvereni de sanayiciyi de üreticiyi de devletin desteklemesi ama bir yandan da milyonlarca asgari ücretliyi çoluğuyla, çocuğuyla perişan etmeden insan onuruna yaraşır bir hayatı sürdürmesi için bu maaşın verilmesi gerektiğine inanıyoruz. İnşallah gerçekleşir ve tabii biz de 8 milyon asgari ücretlimiz adına memnun oluruz."

Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var

ERBAKAN: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Fatih Erbakan, borç, faiz, zam vergi ekonomisi yerine üretime, istihdama ve ihracata dayalı bir ekonomi modelinin uygulanmasının takipçisi olacaklarını kaydetti. Konuşmaların ardından Erbakan, Sultangazi'de esnafı ziyaret etti.

Editör: Anıl Kılıçlı