Saadet Partisi İBB Adayı Necdet Gökçınar, çeşitli ilçelerde yaptığı gezilerinde, öncelikle kadınların canla başla çalıştığını gördüğünü ve emeklerinin unutulmaması gerektiğini söyleyerek, siyasetin çok kirlendiğini ve bu temizliği 31 Mart sonrası hızla sürdüreceklerini belirtti.

16 yıllık bir aradan sonra gümbür gümbür geldiklerini söyleyen Gökçınar, yüksek profile, yüksek profilli kente hizmet edeceklerini belirtti.

Saadet Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Emekli Yarbay Adnan Şahin’de, 2014 yılında emekli olduktan sonra sivil toplum kuruluşları ve derneklerde aktif görev aldığını ve siyasi çizgisinden hiç sapmadığını belirtti.

REKLAM DEĞİL, HİZMET PEŞİNDEYİZ

Saadet Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı olan ve İlçe Başkalığı Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürüten Adnan Şahin, planlı ve programlı çalışacaklarını söyleyerek, “Bizler şehirlerimizi hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur diyerek yönetmeyeceğiz” dedi.

Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacaklarını belirten Adnan Şahin, “İşi ehline verip, yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Bize emanet edilen mali imkanlara ve mülke, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Ayrımcılık yapmayacağız. Kapımız her zaman herkese açık olacak. Hizmette halkın kültür değerlerini göz önünde bulundurarak yerel ve kültürel değerleri koruyup zenginleştireceğiz. Hizmetlerde her işi hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız. Hesap verebilir ve şeffaf olacağız. Her konuda adil, imar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız. Halkımız ile bütünleşeceğiz” diyerek düşüncelerini de paylaştı.

ADNAN ŞAHİN KİMDİR?

1962 Erzurum Oltu doğumlu. Olan Adnan Şahin, ilk ve orta okulu Erzurum da okuduktan sonra eğitimine Bursa Işıklar Askeri Lisesi’nde devam etti.

Yüksek öğrenimini ise Kara Harp Okulunda tamamladı. 84 yılında Teğmen rütbesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerine katılan Şahin, çeşitli birlik ve askeri kurumlarda komutanlık ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Adnan Şahin Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi evli ve 3 çocuk babası.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi