Başarılı çalışmalarıyla ilçede adından sıkça söz ettiren ve mahallelinin gönlünde taht kuran yardımsever genç muhtar Aykut İncesaraç, spor yapamayan mahalle halkı için Çamlık Atatürk Parkı’nda  hafta sonları spor organizasyonu düzenledi.
 
Gymotion New Genereration eğitmenleri eşliğinde, hafta sonları sabah saatlerinde başlayıp öğlen 12’ye kadar devam edecek olan organizasyonda, vatandaşlar açık havada spor yapmanın keyfini yaşayacak.


 
Carousel AVM'nin destekleriyile sezon sonuna kadar devam edecek etkinliğin açılışına ünlü ses sanatçısı Orhan Ölmez ve dizi oyuncusu Sera Tokdemir de katıldı.
Böyle bir organizasyonu mahallelinin ayağına getiren Muhtar M. Aykut İncesaraç’a öncelikle mahalleli adına teşekkür eden sanatçı Orhan Ölmez, iş hayatında aktif olan bireylerin ne yazık ki spora çok vakit ayıramadığını ifade ederek, “Genç ve dinamik muhtarımız, mahalleliyi de kendisine benzetecek” diyerek espiri yaptı.
Oyuncu SeraTokdemir’de, eski bir Bakırköylü olarak hocaları ve yöneticileriyle de örnek bir kurumun mahallelileye hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yeni çıkan kanunlardan dolayı mahalle halkının muhtarlıklara çok fazla uğramadığını ve tanışıklık oranının düştüğünü ifade eden Muhtar M. Aykut İncesaraç, mahallesinde aile kavramını yeniden inşaa etmek için yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldıklarını belirtti. Yaptıkları çalışmalarda mahalle halkının istek ve taleplerini baz aldığını, fikir ve önerilerine göre yol aldıklarını ve ‘ben değil, biz’ kavramı ile devam ettiklerini belirterek, “Biz kocaman bir aile olduk. Bunun gururunu yaşıyorum” dedi.
Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam 
 

Editör: Haber Merkezi