Yarışma sırasında yaklaşık bir saat sahnede kalıp, birçok yöreye ait halk oyununu sergileyen Sarıyer ekibi, gelecekteki başlarıların da kapısını araladı.
Ülkemizi ve Sarıyer’i Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil eden Sarıyer Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun, sergilediği performansla 13 ülkeyi geride bırakması, kültürel faaliyetlerde Sarıyer’deki altyapı çalışmasının kalitesini de öne çıkardı.



BAŞARININ ARKASINDAKİ GERÇEK


Öte yandan Polanya’da elde edilen başarının yanısıra, Sarıyer’deki gösterilerinde de büyük beğeni kazanan Sarıyer Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun başarısında, başta Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Kültür Müdürü Filiz Coşkun ve Halk Dansları Eğitmeni İsmail Çelik’in ilgi ve desteği de büyük önem taşıyor.

Bu arada yarışma ekibiyle birlikte Polonya’ya gidip, Türkiye’nin en iyi şekilde temsil edilmesi için çaba harcayan Başkan Yardımcı İsmail Erdem’in, oluşturduğu çalışma ekibinin de görevini eksiksiz yerine getirmesi, ilçenin kültürel çıtasının yükselmesine önemli katkı sağlıyor.
Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra Sarıyer Belediyesi’ne geçen İsmail Çelik’in bilgi ve tecrübesini burada oluşturulan ekibin yetişmesinde kullanması ise Polonya’daki gibi başlarıların elde edilmesinin zeminini hazırlamış oldu.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam
 
 
 
 
 
 

Editör: Haber Merkezi