CHP’li Oktay Aksu, Sarıyer Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada, Sarıyer Belediyesi’nin sosyal belediyecilik yaptığını, vatandaşların yaşam kalitesinin artırıldığını, sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim alanlarında gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle de bunu ispatladığını belirtti.

Belediyenin bu hizmetlerini geçmişte yapmayanların şimdi rahatsız olduklarını, bunun için de tepki gösterdiklerini ifade eden Aksu, “Ben sizlere burada Sarıyer’e yapılmayan yollardan söz ediyorum. Gerçekten de Sarıyer’de yol yok. İnsanlar buraya gelmekte güçlük çekiyor” dedi. Aksu’nun bu sözleri, konuşmayı dinleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile CHP’li meclis üyelerinin gülüşmesine yolaçtı.
Oktay Aksu konuşmasının devamında Sarıyer’de bugüne kadar yapılmayan işlerin yapıldığını ifade edip şunları söykedi:
“Bundan rahatsız olmak ve muhalefet yapmış olmak için karşı çıkmak yerine, gidin nerede ne yapılıyor gezin, görün. Şu yapılmadı bu yapılmadı diye eleştiride bulunuluyor. Siz bu ilçeyi yıllarca yönettiniz, yaptınız da elinizden mi aldık bunları. Burada Şükrü Genç başkanlığındaki yönetim çok şey yaptı, hala da yapıyor. Cemevi yapıldı, kültür merkezi yapıldı, SAGEM’ler, Sarıyer Akademi açıldı. Belediye hizmet binası yapılıyor. Ben size bunlardan bahsediyorum.”

(Tuncay DAĞLI- Kent Yaşam)
 

Editör: Haber Merkezi