Yaklaşık iki aydır CHP Küçükçekmece Belediye Başkan adaylığı için çalışma yapan, 27. Dönem CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı, İşadamı Engin Ertaç geçtiğimiz hafta Sefaköy’de bulunan Salon Akdeniz’de binlerce partilinin katıldığı bir etkinlik düzenleyerek Belediye Başkan Aday Adaylığını ve hedeflediği projeleri kamuoyuna paylaştı. Ertaç 6 Ekim Cumartesi günü adaylık müracaat dosyasını Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan’a teslim ederek resmi süreci de başlatmış oldu. Çalışma arkadaşları ve partililerde müracaat esnasında Engin Ertaç’ı yalnız bırakmadı.

KARARLIYIZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

 Burada partililere hitaben açıklamalarda bulunan Engin Ertaç şunları söyledi: “Öncelikle Sayın İlçe Başkanım Turgay Özcan’a bugün burada bizlere gösterdiği nezaket için teşekkür ediyoruz. Çıktığımız yol partimizi Küçükçekmece’de iktidar yapma yoludur. Bu uğurda ortaya koyduğumuz hedefler ve Belediye Başkanı adayı olup Küçükçekmece Belediyesini CHP’li kadrolarla buluşturmak gibi bir hayalimiz var. Bu hayale ve hedefe ulaşmak için canla başla çalışıyoruz. Bu amaç için partimizin çizeceği yolda her türlü görev ve vazifeye hazırız. Sen ben kavgasından uzak, biz olabilmenin başarısını birlikte yaşamak için tüm çabamız. Biz biliyoruz ki Başka bir Küçükçekmece CHP ile mümkün. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin”

BİRLİK VE BERABERLİKLE KAZANACAĞIZ

 İlçe Başkanı Turgay Özcan’da yaptığı konuşmada aday adaylarının partinin kurumsal kimliği ve politikaları çerçevesinde bazı hususlarda dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi. Özcan şunları söyledi: “Öncelikle Engin beye çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Ayın 19’una kadar tüm müracaatlarımızı alacağız. Ayın 19’undan sonra belirleyeceğimiz uygun bir tarihte tüm aday adaylarımızı eşit şartlar altında kendilerini tanıtacakları bir etkinlikte örgütümüzle buluşturacağız. Ayrıca tüm aday adaylarımızın bilgilerini bir aday tanıtım kitapçığında toplayarak tüm üyelerimize ulaştıracağız. Bu yerel seçimlerde emaneti geri alacağımıza parti içi küskünlüklere kırgınlıklara meydan vermeden CHP’yi Küçükçekmece de iktidar yapmak için hep beraber canla başla çalışacağımıza inanıyorum.

Elizan Altunufağı / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi