İstanbul’un ilçe mahallelerini mercek altına aldığımız  ‘Vatandaşlar Mahalle Sorunlarını Anlatıyor’ haber dizimiz hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Şişli Halide Edip Adıvar Mahalle sakinleri ile yaptığımız söyleşilerde, mahalle sakinlerinin sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini kaleme almış, yapılması gerekenleri yetkililere ulaştırmaya çalışmıştık. İstanbul’un en önemli ve en güçlü yerel gazetesi olmanın sorumluluğu ile başlatığımız haber dizimiz yoğun ilgi ile karşılaşırken, seslerini duyurmak için Kent Yaşam Gazetesi’ni tercih eden ve sorunlarını paylaşan Halide Edip Adıvar Mahalle sakinlerine gazetemizi ilk elden ulaştırarak, sorumlu gazetecilik adına bir ilki daha gerçekleştirdik.

‘YAŞAM GAZETESİ İYİ Kİ VAR’

Gazetelerini Kent Yaşam Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fidan Uğur’un elinden alan mahalle sakinleri, Kent Yaşam Gazetesi ailesine teşekkür ederek, sorunlarını birinci ağızdan dile getirdikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler. Yaşam Gazetesi’nin sorumlu gazetecilik adına önemli bir çalışma yaptığını belirten mahalleli, Yazı İşleri Sorumlumuz Fidan Uğur’a da gösterdiği ilgi sebebi ile teşekkür ederek, “Sesimizi duyuracağımız, halkın gerçek gazetesi olan Yaşam Gazetesi iyi ki var” dediler.

Bizler de sorunlarını bizlerle paylaşan ve bu sorunların kamuoyu ile paylaşılmasına aracılık eden tüm mahalle sakinlerine teşekkür eder, devam eden yayın hayatımız boyunca sorumlu gazetecilikten kopmayacağımızı belirtmek isteriz.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi