İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğinde Ataköy TAF Atletizm Salonu’nda düzenlenen İstanbul Süper Enduro Şampiyonası sona erdi

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliğinde Türkiye’de ilk kez kapalı salonda gerçekleştirilen İstanbul Süper Enduro Şampiyonası 58 sporcunun zorlu parkurda verdiği heyecan dolu mücadeleler ile tamamlandı. Sporcuların rampaların yanı sıra kaya, taş havuzu, lastik havuzu, kütükler, odun havuzu gibi zorlu engellere karşı güç ve dayanaklılık sınavı verdiği şampiyonayı 5 bin kişi takip etti. Organizasyonda yarışların haricinde düzenlenen konserler, gösteriler ve sürpriz şovlarla sporseverler keyifli bir gün geçirdi.

İBB KUPASI BULGAR SPORCUNUN OLDU

Şampiyonada düzenlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası'nda Bulgar sporcu TeodorKabakchiev birinci olurken, Fevzi Burak Akbulut ikinci, Rafet Karakuş da üçüncü oldu. Enduroprestij kategorisinde ise Kabakchiev, gençlerde Bayram Uysal, ustalarda Murat Kökçü, veteranlarda İsmail Sarışın, hobi kategorisinde Çağrı Aslan ilk yarışı ilk sırada tamamlamayı başardı. Dereceye giren sporculara kupalarını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan ile milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu verdi.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi