SARIYER- İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Opr. Dr. Cengiz Tamer bu sabah saat 11.00 sıralarında 26 yaşındaki Y.K.'nın yumruklu saldırısına uğradı. Saldırgan emniyet güçleri tarafından kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Olayın siyasi bir yanı olmadığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre İyi Parti Sarıyer İlçe Başkanı Opr. Dr. Cengiz Tamer Büyükdere'de özel otomobiliyle seyir halindeyken iddiaya göre trafikte tartıştığı 26 yaşındaki Y.K. tarafından önü kesildi. Yaşanan tartışma sırasında Y.K., Tamer'e yumruklu saldırıda bulundu. Araçtan inerek saldırgana karşı koymaya çalışan Tamer, yüzünden yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan şahsın bulunması için emniyet güçlerine bilgi veren Tamer, Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şahıstan şikayetçi oldu. Tamer daha sonra devlet hastanesinden darp raporu alarak parti binasına gitti.

Saldırı ile ilgili gazetemize açıklama yapan Opr. Dr. Cengiz Tamer, “Benim kimseyle kişisel bir husumetim yok. Bana saldıran kişiyi de tanımıyorum. İYİ Parti olarak da siyaseti ve seçim çalışmalarını barış ve kardeşlik duyguları içinde yürütüyoruz. Şahsıma yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyorum. Saldırganın bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.

Olay yerindeki kameraları inceleyip görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, saldırgan Y.K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Tuncay DAĞLI-Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi