Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. “Ustalara İthafen” adını taşıyan konserde Sebahattin Ali’den Neşet Ertaş ve Karacaoğlan’a kadar birçok ustanın eserleri grup tarafından yorumlandı.

PLAKET VERDİLER

Gecenin sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve Kartal Belediyesi Birim Müdürlerinden;Hanzade Erdoğan, Şükran Çelik, Meksude Genç ve Dr. Dilek Karsmüzik grubuna verdikleri muhteşem konser için teşekkür ederek vokalist ve çellist Özer Arkun’a ekip adına plaket takdiminde bulundular.

TEŞEKKÜR ETTİ

Plaket takdiminden sonra konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel “Değerli Kartallılar bizi çok farklı duygulara taşıyan Rubato ekibine gönül dolusu teşekkür ediyorum. Bu güzel müziği sosyal medyadan duydum ve çok sevdim. Kartal Belediyesi olarak sizi bugün burada ağırladığımız için çok mutluyuz. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına da sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.  Plaketi alan Özer Arkun ise şunları dile getirdi:“İçinde sanat olan, sanata değer veren herkese teşekkür ediyorum. Bizleri çok güzel ağırladınız. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz başta olmak üzere Kartal Belediyesi çalışanlarına bu güzel etkinlik vesilesiyle bizleri Kartallılarla buluşturdukları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi