Zuhuratbaba Mahalle Muhtarı M. Aykut İncersaraç'la birlikte ilk önce mahalle esnafını gezerek talep ve şikâyetlerini dinleyen Kerimoğlu, "Bundan sonra salon toplantıları yok. Siz uyarın biz düzeltelim“ dedi.

Mahalle kahvaltısına çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyeleri Mehmet Ali Çelebi ve İdris Akyüz, CHP Bakırköy İlçe Başkan Vekili Nesrin Serindağ, bazı meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve sorumlu müdürler de katıldı.
Kahvaltıda konuşan muhtar İncesaraç, paylaşılan güzelliklerin çoğalacağı, sıkıntıların ise azalacağı inancıyla mahalleli olarak birlik ve beraberliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahallenin ihtiyaçlarını da hep birlikte tespit ettiklerini ve talep ettiklerini söyledi. Bu anlamda taleplerini cevapsız bırakmayan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve ilgililere teşekkür etti.



Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da, 2,5 yılı geride bıraktıklarını söyleyerek, "Eksiklerimiz olabilir ama asla kötü niyet yoktur. Bilmeden yanlışlar olabilir, siz uyarın biz düzeltelim. Bakırköylü olarak kulağımızı çekme hakkınız var. Bundan sonra sokaklarda olacağız. Özel panel ve söyleşiler dışında salon toplantıları yapmayacağız" diyerek, ülke gündemi hakkında da konuştu. Darbe girişimini ve Yenikapı Mitingi hakkında düşüncelerini de paylaşan Kerimoğlu, ülkenin birlik ve beraberliği için üzerlerine düşen tüm görevleri seve seve yapacaklarını belirtti.

YENİLENEN PARKA KUŞ YUVASI
Kahvaltının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenen Hüdaverdi Parkı’nın açılışı yapıldı. Daha önce yaklaşık 250 metrekare olan park alanını 800 metrekareye çıkardıklarını söyleyen Kerimoğlu, parka 400 yeni ağaç dikildiğini ve 15 kuş yuvasının da var olan ağaçlara yerleştirildiğini söyledi.

Selvi Sarıtaç-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi