MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ilçe ile ilgili siyasi gelişmeleri aktardı.
MHP Sarıyer İlçe Teşkilatının Ankara’daki ziyaretler dizisi MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ile başladı. 12 Eylül 1980 askeri darbesinde idam edilen ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu da şehadetinin yıldönümü vesilesi ile kabri başında anıldı. Daha sonra Anıtkabir’e gidilerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtarıcı ve kurucu Önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkıldı. Ardından aralarında Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK)  Üyesi İbrahim Ünal’ın da bulunduğu heyet, MHP Genel Merkezine geçerek, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Bahçeli ile görüşüp, bir süre sohbet eden heyette bulunan Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Büyükasar, Bahçeli’ye üzerinde adı ve “01” yazılı Sarıyer Spor Kulübü forması hediye etti. Ziyaret programı 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Anıtı ziyareti sona erdi.



MHP Sarıyert Teşkilatı’nın Ankara ziyaretinin aynı zamanda MHP’nin olağan kongre takviminin başlangıç tarihine denk gelmesi nedeniyle ayrı bir anlam kazandı. Sarıyer’den giden ziyaretçiler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi  de memnun etti.
 

Editör: Haber Merkezi