Haber Merkezi - Kent Yaşam Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Celal Karaali ve Başyazarımız Emirali'nin annesi Saray Karaali uzun süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Çağın vebası kanser hastalığına yakalanan Saray Karaali yaklaşık bir aydır Batı Bahat Hastanesi Yoğunbakım Ünitesi’nde yaşam mücadelesi veriyordu.

EŞİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

31 Mayıs Cumartesi günü öğlen saatinde hayata gözlerini yuman Saray Karaali’nin ölümü ailesini ve tüm sevenlerini yasa boğdu. 76 yaşında vefat eden Saray Karaali, 1 Nisan günü İkitelli Köyiçi Ebu Talib Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra İkitelli Mezarlığı’nda eşinin yanına defnedildi.

SEVENLERİ SEL OLDU AKTI

Cenaze namazına ve defin işlemine yoğun bir katılım gerçekleşti. Yüzlerce seveninin Karaali ailesini yalnız bırakmadığı acı günde siyasiler, gazeteciler, sivil toplum temsilcileri, komşuları ve akrabaları katıldı.

SİYASİLER YALNIZ BIRAKMADI

Saray Karaali’nin vefat haberi sonrası hastaneye de gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve CHP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Oruç Oymak Karaali ailesini acı gününde bir an olsun yalnız bırakmadı.

Cenaze törenine katılanlar arasında HYP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir Polat, CHP Milletvekili Ali Özgündüz, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemalettin Kaymaz, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Temel Karadeniz, CHP Başakşehir İlçe BaşkanıÖzgür Karabat, MHP
Başakşehir İlçe Başkanı Aytekin Horasan, başta Iğdırlılar Derneği yöneticileri olmak üzere çok sayıda dernek yöneticisi, gazeteci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KENT YAŞAM GAZATESİ

Editör: Haber Merkezi