AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İstinye Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı’na atanan Dr. Mehmet Atmaca ile Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olan Dr. Şevki Akarçay’ı ziyaret ederek kendilerini kutladı. Bayraktar ziyaretler sonrası basına yaptığı açıklamada, inşaatı devam hastaneler tamamlandığında Sarıyer’in sağlık hizmetlerinin merkezi konumuna geleceğini söyledi.
Dr. Mehmet Atmaca ile Dr. Şevki Akarçay’ın insan sağlığına büyük katkıları olmuş ve olmaya devam eden değerli tıp adamları olduğunu belirten Bayraktar, “Doktorluğun yanısıra hastane yöneticiliği konusunda da çok önemli bilgi birikimi ve tecrübe sahibi olan bu arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Sarıyer’den yetişip, Sarıyerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşayan bu doktor arkadaşlarımın bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atacaklarından eminim” dedi.



İKİ HASTANE DAHA AÇILIYOR

Sarıyer’de inşaatları devam eden 300 yataklı Sarıyer Devlet Hastanesi ile 620 yataklı Seyrantepe Devlet Hastanesi’nin yakın bir  zamanda tamamlanarak hizmete gireceğini de belirten Salih Bayraktar, “İlçemizde bulunan İstinye Devlet Hastanesi ile  İsmail Akgün Devlet Hastanesi kapasitelerinin çok üzerinde bir hasta yoğunluğu ile karşıkarşıyalar. Eldeki imkanlarla vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti verilmeye çalışılıyor ancak yine de yeterli olmuyor. Bina ve tıp teknolojisi konusunda modern bir donanıma sahip olacak olan yeni hastanelerimiz hizmete girdiğinde, Sarıyer sağlık alanında merkezi bir nitelik kazanacak” diye konuştu.
Başhekim Yardımcıları Dr. Mehmet Atmaca ile Dr. Şevki Akarçay da, gösterdiği ilgi ve desteğinden dolayı İlçe Başkanı Salih Bayraktar’a teşekkür ettiler. Hastane ziyaretine AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Tuncay Dağlı- Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi