BAŞAKŞEHİR-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başakşehir ilçe başkanlığına yeni seçilen Fatih Keleşoğlu, ilçe yönetimi ile beraber Veliaht Et Lokantasında düzenlenen kahvaltı programında İstanbul yerel medya ile bir araya geldi. Düzenlenen programa çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu, İlçe Teşkilat Başkanı Halil İbrahim Cambaz, İlçe Genel Sekreteri Servet Ayhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Deniz, İlçe Başkan Yardımcıları Ömer Genç, Semih Sağır ve çok sayıda yerel medya temsilcisi katıldı.

‘YEREL MEDYAYI ÖNEMSİYORUZ’

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programına katılan gazeteciler, çiçeği burnunda yeni ilçe başkanı Keleşoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletirken yerel ve genel gündemle ilgili çeşitli sorular sordu.  Konuşmasının başında siyasete atılma sürecini anlatan Keleşoğlu düzenlenen kahvaltıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederken, “Bizler yerel medyanın ne kadar önemli ve değerli bir şey olduğunun farkındayız. Bu anlamda yerel medya ile bağlarımızın daha güçlü olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘İYİ PARTİ BİZİ ETKİLEMEZ’

Düzenlenen programlara ilişkin açıklamalarda bulunan Keleşoğlu, “İl başkanımız geçtiğimiz günlerde bizlerle yaptığı toplantıda sosyal medya ve yerel medyayı daha etkin kullanmamız konusunda bizlere talepte bulundu. Bizler de bu açıdan bu tür programlara önümüzdeki süreçte daha çok ağırlık vermeyi düşünüyoruz” dedi. Keleşoğlu, “MHP’nin bu programlara ağırlık vermesinde İYİ Parti’nin etkisi var mı?” sorusuna, “Bizim etkileneceğimiz bir durum yok. Malum parti kurulmadan önce de MHP benzeri süreçlerden geçti. O zaman da herkes ‘MHP bitti’ diyordu. Ama zamanında kurulan partilerin oylarına baktığınız da MHP’nin bir şey kaybetmediğini görürsünüz. O yüzden bu tür şeyler bizleri etkilemiyor” cevabını verdi.

GÜNÜN ANISINA FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER

‘SANDIKTA HERKES GÖRECEK’

İYİ Parti üzerinden bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Keleşoğlu, “Bilmedikleri bir şey var. Türkiye eski Türkiye değil. Bu açıdan kim ne derse desin biz önümüze bakıyoruz. MHP’nin daha geniş tabanlara yayılabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimlerde de bunun değişeceğini düşünmüyorum. Önümüzdeki seçimlerde MHP’nin ne kadar doğru kararlar verdiğini sandık bize gösterecek” dedi.

(MHP BAŞAKŞEHİR İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI ZEYNEP DEMİR)

‘DAVANIN YANINDAYIZ’

Başakşehir ilçesinde var olan sorunlara ilişkin proje çalışmalarına hız verdiğini dile getiren Keleşoğlu sorunların çözümü noktasında önemli açıklama ve önerilerde bulunacaklarını söyledi. Öte yandan ‘İYİ Parti Genel Başkanı’nın bir kadın olması ülkücü kadınları etkiler mi?’ sorusuna yanıt veren İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Deniz ise, “Kadınlarımız maalesef siyasetin içine girme konusunda biraz endişeliler ama ileriki zamanlarda bu durumu aşacağımıza inanıyorum. Diğer taraftan bizler ülkücü kadınlar olarak bir kadının yanında olmak değil davanın yanında olmayı tercih ederiz” sözlerini kullandı.

Bilal ÇIĞRIM-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi