Programa Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Saadet Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Arslan, Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Oğuzhan Akarsu, Saadet Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Akpınar, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Abdülbaki Polat, Saadet Partisi İstanbul İl Yöneticileri, Dernek Başkanları, Muhtar adayları ve partililer katıldı.

Ahmet Akın: Balıkesir Belediyesi'nin büyük bir borcu var Ahmet Akın: Balıkesir Belediyesi'nin büyük bir borcu var

AKARSU: ÖZGÜRLÜK MİLLETİMİZİN KANINDA VAR

İftar programının ardından Saadet Partisi İlçe Başkanı Oğuzhan Akarsu yaptığı konuşmada, "Özgürlük kanında var milletimizin, huzur ve barış saadetten doğar. Biz hiç eğilmedik, hiç boyun eğmedik. 3 günlük dünya için biz hiç vazgeçmedik" dedi ve sözlerine, "Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif'in Gazze'nin kurtuluşuna vesile olmasını niyaz ediyorum. 18 Mart vesilesiyle tüm Çanakkale Şehitlerimize de rahmet diliyorum" şeklinde son verdi.

ARSLAN: SANCAKTEPEMİZİN KAYNAKLARI HEBA EDİLDİ

Saadet Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Arslan ise konuşmasında, “Sancaktepemiz 2008 yılında ilçe oldu. Ancak, maalesef ilçemiz hizmet gözüyle değil, rant gözüyle bakılan ellerin teslim edildiği bir yer haline geldi. İhanet sadece İstanbul'a değil, Sancaktepe'ye de yapıldı. 2008 yılında ilçe olan genç ve bakir Sancaktepemizin tüm değerleri hoyratça heba edildi. Kamu arazileri satıldı, çarpık şehirleşme ile şehrimiz sorunlar yumağı haline getirildi. Ancak biz umutsuz değiliz. Umutsuzsanız, umut sizsiniz. Umut gençlerimizdedir, umut kadınlarımızdadır, umut halkımızdadır. Umut Milli Görüş belediyeciliğindedir. Gelin, şehrimizi hep beraber yeniden inşa edelim. Rüşvetin, yolsuzluğun, adam kayırmanın olmadığı bir yönetim anlayışını hakim kılalım. El ele verelim, çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir hediye edelim" şeklinde konuştu.

AYDIN’DAN SANCAKTEPELİLERE TEŞEKKÜR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ise güzel bir Ramazan sofrasında bir araya gelindiği için Belediye Başkan adaylarına, değerli meclis üyesi adaylarına ve kıymetli Sancaktepelilere teşekkür etti. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı